Östras Lokalområde

Kontaktperson

Jessica Lindberg
073-182 21 53

 

 

Träffar som varit

Hej allesammans!
Nu har vi dragit igång Östras lokalområde och det med besked. Vi har träffats två gånger i rasthagen i Upplands Väsby. Så roligt att se den fantastiska uppslutningen. Närmare trettio settrar kom på varje träff. En del av er som var med hade åkt riktigt långt.
Den 9 februari kl 10-12 träffas vi igen och har trevligt. Adressen är Runsavägen 10, Upplands Väsby. Pris 20 kr/sällskap.
Betalas på plats, helst med Swish.

Östras lokalområde har legat vilande i många år. Vi har för tillfället ingen kassa att använda för att bekosta aktiviteter och föreläsningar. Tills vidare kommer våra aktiviteter att genomföras till självkostnadspris för att ro runt det hela. Vi hoppas på överseende med detta. Den 23 februari har vi glädjen att anordna en föreläsning om friskvård för hund. Det är friskvårdskonsulent och leg djursjukskötare Charlotta Moll som kommer att prata om hur vi i vardagen kan träna och förebygga skador på våra hundar. Lotta har två egna Golden Retrievers som hon tränar och tävlar lydnad med. Hon har jobbat med rehab på hundar i ca 15 år och brinner för att hjälpa andra att få starka och friska hundar. Vi kommer att hålla till i Rikstens Hundsportcenter, Tullinge. Föreläsningen är mellan kl 12-14. Pris: 250 kr/person. Anmälan och betalning är bindande och görs till mig senast 30 januari.
Betala via swish 073-182 21 53 eller till ICA Banken: 9270-1388805
(Jessica Lindberg)
För de som vill, träffas vi kl 10.30 och går en lite promenad med hundarna innan. Det går sedan bra att ta med sig hunden in i föreläsningssalen.

Våra aktiviteter är öppna för ALLA medlemmar i ISF. Hör gärna av er till oss om ni har förslag på aktiviteter. Det mesta går att genomföra bara intresse finns.