Värmland-Dalslands Lokalområde

Kontaktpersoner

Åsa Maspers (ordförande)
076-102 73 00
Ulf-Peter Peterson (LO-spalt)
073-047 67 48
Sarah Alm Karlsson (sekreterare)
076-177 72 94
Malin Stenson (kassör)
070-775 62 25
Facebook: Värmland-Dalslands LO

 

Irländsk röd setterförening i Värmland, hälsar dig välkommen till våra aktiviteter 2021.

Kanske.. men nej… kanske… men nej… jo kanske ändå!

Det har inte varit lätt att planera verksamheten för våren och sommaren. Lite träffar och sådant har det ju varit men inte som vi hade önskat oss!

Det positiva i kråksången är i alla fall att det fyller på med medlemmar i LO:t och att det numer är många som vill vara delaktiga i verksamheten.

På ISF:s årsmöte var det också många från vårt LO som fick tunga uppdrag i styrelsen. I vårt LO kan vi numera hitta ISF:s ordförande genom Åsa Maspers, Malin Stenson som blev kassör, dessutom återfinns föreningens sekreterare Sarah Alm Karlsson och ledamoten Ulf-Peter Peterson i styrelsen. Styrelsens revisorssuppleant Karin Dyrbäck är även hon från denna region. Kanske en liten värmlandsövervikt men också ett tecken på att vi arbetar aktivt i LO:t.

Hur sommaren skulle utvecklas kändes länge osäkert. Uppgifterna om lättnader av restriktioner har gång på gång skjutits upp men sista budet nu är att det den 1 juni kommer att bli lättnader som vi hoppas ska innebära att vår och Östergötlands dubbelutställning på herrgårdscamping i Kristinehamn ska genomföras. Som domare i vår utställning kommer en trogen ISF-kamrat att tjänstgöra. Sinnika Thåg Karlson, med lång erfarenhet av att både inneha, föda upp och döma setterraser blev vårt val! Den 18 juli kommer hon att äntra ringen där vi hoppas att få se många hundar (läs mer här).

Hundmarschen 2021

8 maj deltog vi i Hundmarschen. På distans och tillsammans har vi promenerat.
Hundmarschen arrangeras av Svenska Brukshundsklubben som i år valt att stötta föreningen Suicide Zero.

På fotona ser vi bland annat Birgitta med Frans som har sällskap av Alice och Tjorven. Lena med Candy och Bella. Annikas Lilja och Julie, Sarahs Misty samt Åsas Filuren.

Har du idéer på aktiviteter eller något annat så är du välkommen att höra av dig!

Ha nu en god sommar och håll i och håll ut så vi alla kan träffas på utställningen i Kristinehamn!
Ulf-Peter, Åsa, Sarah och Malin