Västras Lokalområde

Kontaktperson

Ewa Eckers

070-565 24 93
emanagementandbooking@gmail.com

Facebook: Västras LO

SETTERTRÄFF – LÖRDAG 16 OKTOBER!

Nu kör vi en Setterträff på Nässjö Brukshundklubb i Ormaryd den 16 oktober. Detta är ett samarbete mellan LO Västra och LO Småland-Öland men alla som vill är välkomna, oavsett var ni bor.

Vi har hyrt hela brukshundsklubben som har både klubb-stuga och inhägnat område denna dag. Förutom stoj, stim och umgänge kommer vi ha en ringträning och social-träningsstund. För er leksugna kommer vi även ha någon liten utmaning och prisutdelning.

Medtag mat och dryck för dagen. Kostnad 50 kr per ekipage Anmäl er i förväg antingen till Jane eller till Ewa.

Jane, LO Småland-Öland: janecarlstrom@telia.com
Ewa, LO Västra: ewa.isfvastra@gmail.com

Så hittar du till Nässjö Bk:
Mitt mellan Nässjö och Eksjö på Riksväg 40 svänger du mot Ormaryd.
Kör genom Ormaryds samhälle.
Ca ½ km efter Ormaryd svänger du vänster mot Anneberg (SBK-skylt).
Efter ytterligare 2 km ser du Nässjö Brukshundklubb på vänster sida (SBK-skylt).
Koordinatorer: RT90: X: 6395699, Y: 1440461, WGS84: X: 6395699, Y: 1440461, Decimal: 57.6822, 14.8071

Varmt Välkomna!
Jane Carlström & Ewa Eckers


SETTERTRÄFF I ALINGSÅS – LÖRDAG 18 SEPTEMBER!
Klockan 11.00 i Mariedal / Alingsås

Vi gör ett ny träff på samma plats som i våras då det verkade ligga bra till för många och ”rasthagen” ju var perfekt för våra röda. Denna gången inleder vi med en kortare skogstur ute i terrängen (snitslad bana) där vi alla får sträcka på benen inte bara hundarna och kanske det dyker upp några små uppdrag utmed vägen. Kommer finnas lite nya priser till de som utför dessa uppdrag (Lätta).

 

Fiket har öppet som sist med massa goda mackor och kakor till kaffet för mycket humana priser. Efter promenaden och fikan och en massa prat så släpper vi hundarna för lek för dem som vill. VILL ATT NI ANMÄLER ER TILL MIG SENAST 15/9 på
mail: ewa.isfvastra@gmail.com eller telefon 0705-652493

Varmt Välkomna!
https://www.facebook.com/mariedalpark/


Foto från Setterträff 12 sep

För er som inte känner mig har jag haft setter i över 30 år. Jag lever med och för mina röda och har alltid gjort. Har för närvarande bara en hane på 8 år, Caemgens End Of Discussion./ Slash.

Bor mitt ute på landet eller rättare sagt i skogen med miltals med skogsvägar och stigar inpå husknuten. Är det någon som känner sig sugen har jag även en gäststuga. Bara att höra av sig! Öxabäck ligger 2mil från Kinna, 6mil till Varberg och 6mil till Borås.

Planen för Västra är att ha en ”stor” träff varannan månad med olika teman och naturligtvis mycket bus, lek och prat.

Drömmen hade varit att få till en lite inoff utställning men då behöver jag hjälp från flera av er för att ro det iland.

Har ni idéer och önskemål om aktiviteter framöver så hör av er till mig så fixar vi något. Det kan ju vara en lång skön gemensam promenad med efterföljande fika. Det är ju mysigt att träffas och umgås, låta hundarna springa av sig osv. Alla idéer välkomnas.

Många setterhälsningar

Ewa