Västras Lokalområde

Kontaktperson

Ewa Eckers

070-565 24 93
emanagementandbooking@gmail.com

Facebook: Västras LO

SETTERTRÄFF
Lördag 12 juni, klockan 10.00, Mariedal / Alingsås

Vi har fått låna Mariedals Hundkapplöpningsbana. i Alingsås. Ett stort inhägnat område att använda. Det kommer hända lite aktiviteter, vi träffas fikar och pratar samt låter våra röda sträcka på benen utan att behöva störa något vilt. https://www.facebook.com/mariedalpark/

Då verksamheten drivs ideellt och de har lovat att öppna cafeterian åt oss ber jag att ni anmäler så fort som möjligt på min mailadress ewa.isfvastra@gmail.com så våra värdar kan baka lagom mycket fikabröd till oss!

För den som vill kör vi lite olika stationer med tränings/ lek moment.
Kom gärna med önskemål om vad ni vill träna på (om ni vill det är helt frivilligt, det går lika bra att bara vara med och umgås).

VARMT VÄLKOMNA!

Foto från Setterträff 12 sep

För er som inte känner mig har jag haft setter i över 30 år. Jag lever med och för mina röda och har alltid gjort. Har för närvarande bara en hane på 8 år, Caemgens End Of Discussion./ Slash.

Bor mitt ute på landet eller rättare sagt i skogen med miltals med skogsvägar och stigar inpå husknuten. Är det någon som känner sig sugen har jag även en gäststuga. Bara att höra av sig! Öxabäck ligger 2mil från Kinna, 6mil till Varberg och 6mil till Borås.

Planen för Västra är att ha en ”stor” träff varannan månad med olika teman och naturligtvis mycket bus, lek och prat.

Drömmen hade varit att få till en lite inoff utställning men då behöver jag hjälp från flera av er för att ro det iland.

Har ni idéer och önskemål om aktiviteter framöver så hör av er till mig så fixar vi något. Det kan ju vara en lång skön gemensam promenad med efterföljande fika. Det är ju mysigt att träffas och umgås, låta hundarna springa av sig osv. Alla idéer välkomnas.

Många setterhälsningar

Ewa