Västras Lokalområde

Kontaktperson

Ewa Eckers

070-565 24 93
emanagementandbooking@gmail.com

Hej!

För er som inte känner mig har jag haft setter i över 30 år. Jag lever med och för mina röda och har alltid gjort. Har för närvarande bara en hane på 8 år, Caemgens End Of Discussion.

Bor mitt ute på landet eller rättare sagt i skogen med miltals med skogsvägar och stigar inpå husknuten. Är det någon som känner sig sugen har jag även en gäststuga. Bara att höra av sig! Öxabäck ligger 2mil från Kinna, 6mil till Varberg och 6mil till Borås. (dvs ganska nära GeKås)

2020 har varit ett konstigt år utan några naturliga kontaktytor. Tycker därför det är dags att hitta på lite gemensamma utomhusaktiviteter (i lagom små grupper) med våra röda.

Redan i september är tanken och sedan att få till en kontinuitet på detta framöver. Första träffen blir en ”pröva på dag” hemma hos Paula och Bosse i Tostared. Ni som har ställt ut känner dem säkert från deras monter Swed Sun.  Apportering, ”visselpipa användning”, allmän lydnad, sökträning och ringträning var tanken. Finns intresset kan dagen avslutas med en lite utställning. Paula är ju off domare så är ni lite sugna på detta med så löser vi det.  De öppnar även upp sitt lager för den som är shoppingsugen. Mer info finns på FB. www.swedesun.se

Tanken är den 5/9 men skulle det bli helt fel för många så skulle även 12/9 fungera.

Har ni idéer och önskemål om aktiviteter framöver så hör av er till mig så fixar vi något. Det kan ju vara en lång skön gemensam promenad med efterföljande fika. Det är ju mysigt att träffas och umgås, låta hundarna springa av sig osv.

Många setterhälsningar

Ewa